Wij verkopen sinds kort de Doterra etherische olie in onze webshop omdat etherische olie een zeer uitgebreide werking kent en Doterra alleen de zuiverste olie produceert. De meeste etherische oliën die je kan bestellen in winkels en webshops zijn niet zuiver genoeg en dat is de reden waarom je deze oliën niet mag innemen maar alleen mag gebruiken in een brander of vernevelaar / diffuser. Maar als je het niet mag innemen, hoe veilig is het dan om het wel in te ademen? De etherische oliën van Doterra zijn bijna allemaal geschikt om op te lossen in water en dan op te drinken. Etherische olie werkt zeer krachtig dus vaak is een verdunning in water of olie nodig voordat je het opdrinkt of op de huid smeert. Koop bijvoorbeeld een etherische olie roller en vul deze met jojoba olie van La drome of gefractioneerde kokosolie van Doterra (deze is vloeibaar door stoomdestillatie) en een paar druppels van je favoriete Doterra olie, ideaal om mee te nemen in de auto of op vakantie!

Doterra etherische olie is ook erg geschikt voor massagetherapeuten die bijvoorbeeld met AromaTouch techniek werken en er is zelfs een speciale AromaTouch kit. Wilt u meer informatie over de verschillende oliën en waar ze werkzaam voor zijn? U kunt online het Doterra boek bestellen (Modern Essentials) waarin alle informatie is te vinden over psychische en lichamelijke klachten / aandoeningen en welke oliën u daarvoor kunt gebruiken. Heeft u een vraag dan kunt u ons uiteraard ook mailen op info@123superfoods.nl , wij helpen u graag!

Doterra olie kunt u bij ons online bestellen / kopen of ophalen in Nes (Akkrum) (in Friesland). Wij leveren in de volgende landen; Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk. Woont u in een ander land? Neem contact met ons op via mail; info@123superfoods.nl

 

Sorteer op:  

Doterra etherische oliën zijn sinds korte tijd ook de Nederlandse markt aan het veroveren! Het zijn prachtige zuivere oliën die steeds meer aan populariteit winnen. U kunt de Doterra oliën bij ons op de site bestellen of kom gerust langs voor meer informatie en het uitproberen van een van de essentiële oliën. Wij verzenden naar Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk! Woont u ergens anders? Neem dan contact met ons op voor meer informatie! Voor 16.30 in onze webshop besteld, morgen al in huis*!

Benieuwd naar ervaringen van anderen?
- Neem contact met ons op voor advies
- Gebruik uw zoekmachine voor meer informatie
- Kom langs bij een van onze cursussen om het zelf uit te proberen!

telefoonnummer: 0618261729
mailadres: info@123superfoods.nlBedrijfsgegevens
De Reak 36
8494 PN NES (Heerenveen)
T. +31(0)618261729
info@123superfoods.nl
KVK nummer: 63731665
(c) 2014 123superfoods.nl - My Webshop webwinkel